jueves, 29 de abril de 2010

Amb quina companyia em sortirà més barat el billet?

Durant aquests últims hem vist com les companyies aères canviaven la seva política de preus a l'hora de facturar les maletes. Qui no s'ha trobat amb una “sorpresa” quan facturava i la seva maleta sobrepassava el pes permès per la companyia. Segur que més d'un de vosaltres.

Al Diario de Ibiza, amb data de 13 de març es feina ressò d'aquest fet i feien una comparativa dels preus que Iberia, Spanair, Air Europa, Ryanair i Vueling, entre altres.

A vegades, la necessitat, fa que 15 o 20 kilos, fàcilment siguin superats. Què fer? Apendre a reduir el volum de la nostra maleta.

Aquí os deixo part de la informació, què és més ampla que el coment.

Una recomenació¡¡¡¡ Os deixo un metacercador on podeu cercar el millors preus per a viatjar amb les comanyies aèries. Bon voyage¡¡¡¡¡


Començo un nou projecte


Quan he rumiat moltes vegades que m'agradaria escriure o fer arribar a la gent en el meu bloc, moltes han sigut les idees o les opcions, però ara em toca decidir un tema.

Durant aquest curs i l'any passat, parlar de la gestió comercial i del màrqueting s'ha convertit en el meu dia a dia. Endinsar-me en un món i un moment tant canviat, tan interessant i a la vegada tant desconegut per a la gran majoria de la gent, ha sigut un repte i ho és cada dia.

Des d'aquest bloc m'agradaria anar comentat noticies, reflexions, idees, ... que en el dia a dia es produeix en el món de l'empresa. L'economia moltes vegades va unida a l'empresa i el seu devenir diari i per tant pot ser interessant comentar alguna coseta. També els estudis d'investigació comercial, el poder i reconeixement de les marques, les polítiques de preus que les empreses duen a terme, etc...

Si voleu aprendre alguna coseta a nivell molt senzill i estar al dia sobre aquestes qüestions, crec que has arribat a bon port.